Kategori :


Dünya üzerinde en popüler ve en çok ziyaretçi sahibi fotoğraf paylaşım ağı olan instagram bildiğiniz üzere IOS ve Android işletim sistemli telefonlar aracılığı ile üyelik kabul etmektedir. Bu yazımızda size bilgisayarınız ile nasıl instagram üyeliği alabilirsiniz onu anlatmaya çalışacağım.

Peki instagram üyesi olmak için ne gerekmektedir?

Bilgisayarımıza BlueStacks adlı programı indirmemiz ve yüklememiz gerekmektedir. Bu program sayesinde bilgisayarımızda Android uygulamalarını kullanabiliyoruz. İlk aşamamız zaten işletim sisteminde uyumu sağlayabilmek. Programı yüklemek oldukça basittir. İndirip yükleme işlemini yaptıktan sonra ise programı çalıştırıyoruz. Karşımıza bir tablet pc ekranı benzeri görüntü gelecektir. Pencere ekranında sağ üst kısımda arama simgesi üzerine tıklıyoruz.

Arama kısmına yüklemek istediğimiz uygulamanın ismini yazmamız gerekiyor. Bu kısıma instagram yazıyoruz. Bir çok sonuç çıkacaktır. Burada en üstte sadece instagram yazanın karşısında yazan “install” a tıklayıp uygulamayı yüklemesini sağlıyoruz. İnstagram yüklendikten sonra en önemli kısım olan üyelik almaya geldik.

BlueStacks ekranımızda sol üst kısımda My Apps yazan kısma tıklıyoruz. Burada yüklü olan uygulamalar yer almaktadır. Orada yüklediğimiz instagramı bulup çalıştırıyoruz ve “sign up” tıklayıp üyelik bilgilerini dolduruyoruz. Daha sonra üyeliği tamamlayıp, instagram’a giriş yapabilirsiniz. Giriş için yine My Apps kısmından instagram’ı çalıştırıp Log in olabilirsiniz.

Anlatımımız umarım faydalı olmuştur. İnstagram kullanmak isteyen fakat uygun işletim sistemine sahip cep telefonu olmayanlar için çok kullanışlı bir yöntem olduğunu söyleyebilirim. Tek zorluk yazı yazarken klavyenizi tablet pc gibi kullanmalısınız. Yani örnek vermem gerekirse “i” harfini yazmak için “ı” harfini kullanacaksınız. Hepsi bu kadar artık üye olabilirsiniz.


Benzer aramalar: Instagram bilgisayardan üye olma, telefonsuz Instagram.