Kategori :
Çocuklarımız bilgisayar başında saatlerini harcıyor, bende küçüktüm küçükken sabahtan akşama kadar bilgisayar başında kaldığım zamanları hatırlıyorum bilgisayarda tabi ki oyun oynuyordum. Öyle heyecanlı ve keyifli oyunlar vardı ki yemek yemeyi bile unutuyordunuz. Uzmanlara göre günde 2 saatten fazla bilgisayar başında kalmak tehlikeli. Eğer işimiz gereği bilgisayar kullanıyorsak molalar vermeli ve spor yapmalıyız. Her yaşta çocukların oynadığı oyunlar ve ilgi alanları değişmekte, 7 yaş grubu genellikle web browser oyunları oynamakta, 12-15 yaş grubu platform oyunları oynamakta. Onlar aksiyon macera ya da bilim kurgu oynamak istiyor internette harcadıkları vaktin bir kısmını da zeka oyunu oynayarak değerlendirebilirler. 

Web browser oyunları tercih eden 7 yaş grubu internette yüzlerce oyunu bulabiliyor. Onlar için kolay ulaşılabilir ve eğlenceli oluyor.  İnternette onlarca site var onlarca oyun çeşidi. Erkekler aksiyon macera tarzı oyunlar oynarken kızlar giydirme ve aşk oyunları oynuyor.
Aşk oyunları genelde kızı etkileme veya öpüşme şeklinde içeriklere sahip oluyor. Bu oyunlar çocuklarınızın hayal dünyasının gelişmesine yardımcı olacak, kız çocukları aşk oyunlarının dışında prenses oyunları da oynayabilirler. Prenses oyunları ise genellikler saç yapma ve makyaj yapma üzerine oyunlardır.  Eğer farklı bir tarz arıyorsanız emo oyunları oynayabilirsiniz. Emo oyunları oynamak için askoyunlarim.com u ziyaret edebilirsiniz. Emo oyunlarına benzer monster hight oyunlarını da askoyunlarim.com da bulabilirsiniz.