Kategori :
Benzer aramalar: Euro Truck 2 Simülator, Euro Truck 2 oyunu, Euro Truck 2 sistem gereksinimleri, Euro Truck 2 inceleme.



Euro Truck Simulator oyunundan sonra merakla beklenen ve satışları kısa sürede patlayan Euro Truck 2 Simulator oyunu ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Muhteşem grafiklere ve kaliteli bir ara yüze sahip olan Euro Truck 2 piyasadaki birçok simülasyon oyunlarını büyük bir farkla sollamış durumda. Euro Truck çok fazla sevildiğinden dolayı oyun üreticisi ETS oyunu yeniden tasarlamış ve geliştirmiştir. Oyuncularına yepyeni bir Euro Truck simülasyon keyfi yansıtabilmek için keyifli bir oyun tasarlamıştır.



Tam 60 şehir kapasitesi ile sizlerle; İngiltere, Belçika, İtalya, Hollanda ve birçok şehrin aralarında bulunduğu tam 60 adet şehirden oluşan Euro Truck 2 sizlere keyifli dakikalar yaşatacak ve oynamaya doyamayacaksınız.

Kaldığı yerden devam ediyor; Euro Truck serisinin 2. jenerasyonu olan Euro Truck 2 ile oyun içerisinde görevlerinizi tamamlıyor kıtalar arası sevkiyatlarınızı yapıyor ve görev çizelgenizi tamamlıyorsunuz. Doyasıya oynayacağınız Euro Truck 2 serisinde kazandığınız para ile yeni tırlar satın alabiliyor ve oyuna yeni tırlar ile devam edebiliyorsunuz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows: XP,7,Vista
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz veya AMD Athlon MP
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 86xx veya dengi ATI ekran kartı
RAM: 2 GB
DX: 9.0
Sabit Disk Alanı: 2 GB boş alan

Simülasyon oyunlarının başını çeken ve en kalitesi olarak önerebileceğim Euro Truck 2'yi gerçekten oynamaya değer keyifli bir simulasyon oyunu olarak tavsiye ediyorum.