Kategori :
Benzer aramalar: League Of Legends inceleme, League Of Legends karakterler, League Of Legends özellikleri, League Of Legends Türkçe sunucu.



Türkiye sunucusu yeni açılmış olan , strateji üzerine kurulmuş olan bu oyun internet üzerinden 5’er kişilik takımlar halinde oynanır. Oyun içerisinde isterseniz arkadaşlarınızla kendi takımınızı kurarak isterseniz sizin gibi tek başına oynayan oyuncularla birleşip 5 kişilik takım oluşturarak savaşabilirsiniz.Oyunun sistemine gelicek olursak grafik özellikleri kendi benzeri oyunlar arasında en kaliteli ve en keyif verici olan League of Legends , çok yüksek bilgisayar gereksinimleri olmadanda oynanabilecek bir oyundur ve arkadaşlarınızla oynarsanız sizi saatlerce kendisine kitleyebilecek yapıya sahiptir. Oyundaki amacımızdan kısaca bahsetmek gerekirse , harita üzerinde bulunan 3 yol mevcuttur ve bu yollar “ üst “ , “ orta “ ve “ alt “ olarak üç’e ayrılır. Aynı harita üzerinde sadece iki takım savaşabilir ve her takımın sahip olduğu 11 tane koruyucu kuleler ve 1 tane ana bina mevcuttur.



İlk olarak hangi takım koruyucu kuleleri geçip ana binayı yok etmeyi başarırsa , oyunu kazanmış sayılır. Fakat ana binaya ulaşmak için öncesinde yollar üzerinde bulunan koruyucu kuleleri yok etmeniz gerekmektedir. 5 kişi olan takımlarda harita dağılımı ; “üst kısım 1 kişi “ , “ orta kısım 1 kişi “ , “ alt kısım 2 kişi “ ve “ orman 1 kişi “ olarak yapılır. Orman diye bahsettiğim kısım harita üzerinde bulunan ormanların içindeki yaratıkları keserek seviye atlar ve diğer kısımlara yardıma giden oyuncudur. Diğer kısımlardaki oyuncular ise oyunda “ minyon “ olarak tanımladığımız ve belirli zaman aralıklarında yollara sürekli gelen ufak yaratıklarla seviye atlayıp , altın kazanabilirler. Aynı zamanda rakip oyuncusunu öldürdüğünüz zamanda altın ve seviye kazanıcaksınızdır. Oyunda “base” diye hitap ettiğimiz , yani herkesin kendi bölgesi olan kısımda bir dükkan bulunur ve bu dükkandan kazandığınız altınlar ile alışveriş sağlayabilirsiniz ve karakterinizi güçlendirebilirsiniz.

Oyunda toplam 115 karakter mevcuttur ve her oyun için farklı karakter kullanabilirsiniz , tabi öncesinde bu karakterleri oyunda kazanacağınız “ İnfulance Point “ ile satın almanız gerekicektir. Oyunun aynı zamanda real para ilede satın alınan bir puan sistemi mevcuttur , hızlı gelişmeyi tercih eden oyuncular genelde bu yolu tercih ederler. Fakat para ile satın aldığınız puan size asla diğer oyunculardan farklı bir getiri sağlamıyacaktır ve üstün bir özelliğiniz olmayacaktır. Oyunun en güzel özelliklerinden birisi olan eşit sistem , kullanıcılara daha fazla keyif verip aynı zamanda eşit düzende bir oyun oynanmasını sağlayıp eğlenceyi maksimum düzeye çıkartır. Oyuncuların arkadaşları ile eğlenebileceği League of Legends , yeni karakterleri ve Türkçe sunucusu ile sizleri bekliyor.