Kategori : Benzer aramalar: Galaxy S4 incelemesi, Samsung Galaxy S4 beklentileri.



iPhone’u tahtından eden, tüm dünyada muhteşem bir kitle yakalayan Samsung’un Galaxy S3 modelinin bir üst modeli S4 iddiasını konu edeceğiz. Galaxy S4’ün özellikleri büyük polemik yaratmış durumda. Araştırmalarımız sonucu ortaya atılanları bir araya getireceğiz ve nasıl bir telefonun piyasaya geleceğini belirleyeceğiz.

İlk olarak kameradan bahsetmek istiyorum. Sony, Xperia iON ve S modelinde 12 megapiksellik kaliteli bir telefon kamerası kullanmıştı. S3 ise 8 megapiksellik bir kameraya sahip. Samsung, son çıkardığı telefonlardan biri olan Note II’de 13 megapiksellik kamera ölçütünü kullanmak istemişti ancak bu planını ertelemişti. Samsung’un 13 megapiksellik kamera sistemini ilk olarak S4 telefonunda kullanması bekleniyor. S3’ün geride kaldığı bu bölümde de birçok telefonun önüne geçileceği düşünülüyor.

Bildiğiniz gibi büyük ekranlı telefon çılgınlığı büyüyor. Ancak isminden şaşmayacak büyüklükte olması birçok kişinin tercihidir. S3 modelinin ekran büyüklüğü bizlere göre ideal boyuttaydı. Samsung yeni S modelini biraz daha büyütmeyi düşünüyor olacak ki 4.8” boyutunda olan S3, tam 5” olarak S4 adı altında piyasaya çıkması bekleniyor.

Ve en büyük iddia ise Samsung’un, Galaxy S4 modelinde piyasadaki tüm telefonlardan farklı bir ram kullanacağı. Bildiğiniz gibi S3 şu an 1GB RAM kullanmakta ve çok kaliteli grafikler, sorunsuz uygulamalar çalıştırmakta. İşte bomba gibi iddia yeni çıkacak Galaxy S4 modelinin tam 2GB RAM kullanması beklenmekte. Eee, madem 2GB RAM var, o RAM zorlanacak. Durum bu olunca da uzun ömürlü bir batarya gerekli. Birçok yabancı kaynağa göre Samsung Galaxy S4, 2400 mAh değerinde bir batarya kullanacak. S3 ise 2100 mAh değerinde batarya kullanmakta.

S4 için atılan iddialar bunlar. Doğruluğu tartışılır ancak çok iyi bir telefonun bizi beklediğinden şüphemiz yok.