Kategori : Benzer aramalar: CES 2013 programı, Ces 2013 içeriği.



CES, yani Consumer Electronics Show’un bu yıl olacak uluslar arası fuarında bizlere neler tanıtılacak, neler gösterilecek? Bu muhteşem teknoloji fuarında bu yıl çok özel şeyler göreceğiz. Televizyonlar, akıllı cep telefonları ve daha bir çok alanda tanıtılacak ürünleri önceden kısa kısa inceleyeceğiz.

İlk olarak televizyonlar ile başlamak gerekirse, dev ekranlı muhteşem televizyonların bizi beklediğinin habercisi olabiliriz. İlk olarak Samsung’un geride kalmak istemediği bu parkurda 4K çözünürlüğe sahip televizyonu UHD TV. Muhteşem bir görüntü kalitesi ile tam 85” boyutunda olacak. Aynı şekilde bu dalda en büyük sürpriz ise Westinghouse’dan. Yine 4K çözünürlüğe sahip olan bu televizyonun boyutu ise duyanları şaşırtıyor. Tam 110” boyutundaki muhteşem televizyonda CES 2013’te tanıtılacak.

Tanıtılması merakla beklenen bir diğer telefon ise Sony’nin yeni NXT serisinden telefonu Xperia Z. Diğer adıyla Xperia Yuga. 5” boyutunda olması beklenen telefonun ön yüzünün tamamı ekranla kaplı neredeyse. 2GB RAM ve 13mP kamera gibi sürprizler ile gelmesi beklenen Xperia Z heyecan verici. Aynı zamanda teknoloji dünyasında hızla gelişen Huawei, Ascend D2 modelli bir telelefon tanıtması bekleniyor. D2, 5” boyutuyla meraklandıran bir diğer ürün.

LG ise yeni nesil bilgisayarları ile fuara konuk olacak. İ5 işlemcili yeni nesil ultrabook’u ve W8 işletim sistemine sahip tableti ile LG büyük şeyler vaad ediyor.