Kategori :


Ubisoft’un başarıyı yakaladığı seri oyunlardan biri olan Splinter Cell yeni oyunu Splinter Cell Blacklist ile ilk olarak Amerika’da piyasaya çıkacak. Firma tarafından yapılan açıklamada Splinter Cell Blacklist çıkış tarihi 20 Ağustos 2013 olarak duyuruldu.

Oyunun duyurulması ile birlikte tanıtım videoları da yayınlanmaya başladı. Bu videolarda ilk izlenimler olumlu yönde. Splinter Cell Blacklist görsel ve efekt açısından bir anda, yine Ubisoft yapımında ki Assassin’s Creed’i akıllara getirdi. Zaten yapımcı firma bu tür oyunlarda kendisini kanıtladığı için son oyun Splinter Cell Blacklist heyecanla bekleniyor.

Sam Fisher isimli karakterimiz yine macera ve aksiyon ile operasyonlara katılıyor.
Bu operasyonların başlangıcı, Langley Virginia da bulunan bir ofiste tutulan ajanı kurtarma görevidir. Karakterimiz Sam Fisher alana uçak ile geliyor. Kendisine bildirilen görev tanımlaması sonrasında aşağıya inerek muhteşem yeteneklerini sergiliyor. Bu operasyonda bize Grim Sam ve Charlie Sam destek sağlıyorlar. Aksiyon içinde ki eğlenceli kimlikleri ile dikkat çeken bir takım halinde görev yapmaktalar. Bu da oyunumuzu daha heyecanlı hale getiriyor.

Görev alma ise oyun esnasında ekranımızda beliriyor. Bu görevlerin yanında alt görevlere de yönelmemiz mümkün kılınmış. Tabi bunların hiçbir zorunluluğu yok. Reddetme izni verilmiş.
Ayrıca Splinter Cell: Blacklist oyun senaryosu incelendiğinde, önceki oyun olan “Splinter Cell: Conviction” senaryosunun devamı olarak hazırlanmış.

Oynanış şekli incelememizde ise oyunun önceki seriden daha farklı bir oyun yapısına sahip olması bekleniyor. Bu yorumları yaparken tabii ki oyunu henüz oynamamış olduğumuzu unutmamak gerekir. Tamamen açıklanan bilgiler ve tanıtım videosu üzerinden değerlendirmeler sunmaya ve bekleyenlerini bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Oyunun çıkış tarihinden bir hafta sonra ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.
Yazımızın sonunda yer alan tanıtım videosunu izlemenizi sizlere tavsiye ederim burada yazdıklarımızdan anlamadığınız bir şey varsa, ne demek istediğimizi videomuz çok açık anlatır durumda. Ayrıca videonun bir diğer özelliğide Türkçe dublaj olmasıdır. Herkes gibi bizde yeni oyunumuz Splinter Cell: Blacklist’in çıkışını merakla bekliyoruz.



Benzer aramalar: Splinter Cell Blacklist ön inceleme, Splinter Cell Blacklist türkçe dublaj, Splinter Cell Blacklist hikayesi.