Kategori : Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamakİlk filmi ile bayağı ün yapmış, gişe rekorları kırmış, milyonlarca izlenmiş olan Açlık Oyunları filminin 2. si geliyor.

Serinin 2. kitabı olan Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalama filminde bizleri aksiyon, gerilim, dram, heyecan ve ardı arkası kesilmeyen maceralar bekliyor. Fragmanından da gördüğümüz gibi inanılmaz sahnelerin ve efektlerin olduğu bu filmde ilk film gibi gişe rekorları kırmaya aday bir başyapıt olmuş. 22 Kasım 2013'te vizyona çıkacak olan filmin kısa özetine ve fragmanına yazımın devamından ulaşabilirsiniz.


Filmin Özeti Katniss Everdeen’in, erkek Haraç Peeta Mellark ile birlikte 74. Geleneksel Açlık Oyunları’nı kazandıktan sonra güvenli bir şekilde eve dönmesiyle başlıyor. Kazanmak, geriye dönüp ailelerini ve yakın arkadaşlarını bırakmaları ve mıntıkaları dolaşarak Zafer Turu’nu gerçekleştirmeleri gerektiği anlamına geliyor. Katniss’in bir isyanın patlamak üzere olduğunu hissetmesinin yanısıra; Capitol, Başkan Snow 75. Geleneksel Açlık Oyunları’nı (Çeyrek Asır Oyunları) hazırlarken halen kontrolü elde tutuyor – fakat bu oyun, Panem’i sonsuza dek değiştirebilir.
Filmin Fragmanı