Kategori : Mosmor Blogger Teması
Mosmor teması wptema tarafından wordpress için üretilmiş ve tarafımca blogger sistemine uyarlanmıştır. Çok basit ve kullanışlı bir tasarım olduğunu belirtmeliyim. Elimden geldiği kadar birebir aktarmaya çalıştım ancak bozuk olarak tanımlayabileceğim kısımları entegre sırasında düzelttim.

Temayı kullanırken dikkat etmeniz gerekenler;
  • Kumanda panelinde yerleşim kısmından blog kayıtlarına gidin ve yazar, yazı tarihi, yorum sayısı, paylaşım butonları gibi bilgilerin tikinin işaretlendiğinden emin olun. Aksi takdirde başlığın altındaki yazı bilgileri ve konu sonundaki paylaşım butonlarını görüntüleyemezsiniz.
  • Yazılara eklediğiniz resimlere otomatik olarak girilen bazı css kodları var. Yazıların html kısmında bu kodları şu şekilde görüntüleyebilirsiniz: style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;. Bu kodları daha iyi bir görünüm için her seferinde silin.
  • Ve tabii en önemli maddelerden biri olan "Emeğe Saygı" diyerek footer linklerine dokunmamak :)

Platform: Blogger
Tema Adı: Mosmor
Yapımcı: WPTEMA
Yayıncı:Hit Adam
Açıklama: İçerik ayırt etmeksizin tüm bloglarınıza uyum sağlayabilecek, geliştirmeye açık bir tema.
Özellikler: 2 kolonlu, sağ sütun yerleşimli, 2 adet şık menü (1'i açılır menü), düzenli ve uyumlu bir görünümün sağlandığı Wordpress'den Blogger'a uyarlanmış eşşiz bir tasarım.
Uyumluluk:        

Not: Temada bilgisayarımdan kaynaklanan Türkçe karakter sorunu olabilir. Bu sorun için maalesef bir çözüm bulamadım. Karakter hatalarını düzeltmek için tema demosunu kullanabilirsiniz. Düzenleyip kaydettikten sonra sorun tekrarlamayacaktır.


Temanın indirme linkini yalnızca feedburner abonelik şartını yerine getirenlere vereceğim. Aşağıdaki forma mail adresini girip onayladıktan sonra bu yazı altından yorum olarak veya iletişim kısmından bana bildirimi yaparsanız tema en geç 24 saat içerisinde mail adresinize gönderilecektir.

E-mail adresiniz: