Kategori :
Windows 8 Fare İmleci
Windows 8 ile Metro arayüzü çok hızlı bir artış gösterdi. Google gibi ünlü siteler başta olmak üzere bir çok site, program tabiri caizse sadeleşti. Yapılan her logo, tasarımda Metro arayüzü kullanılıyor. Hal böyle iken insanlar tarafından sevilmeye devam ediyor bu arayüz. Eski versiyon işletim sistemleri yani Windows XP/Vista/7 kullanıcılarının bazıları Windows 8 kurmaktansa temalar, eklentiler ile benzetmeye çalışıyor. Size vereceğim dosya ile Windows 8'de kullanılan yeni fare imlecini eski versiyon işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanabileceksiniz. Hiçbir kasma veya donma olmaksızın kullanılan imleç bilgisayarınıza ayrı bir hava katacak.

İndir


Dosya şifresi:(Lütfen el ile giriniz.)ozgurgorgulu.blogspot.com

Kurulumu ve Kullanımı


  • İndirdiğiniz RAR dosyasını klasöre çıkartın ve Windows 8 İmleci - Özgür Görgülü klasöre girin.
  • Klasörün içinde genelde en altta bulunan Windows 8 RP Cursors adlı bir dosya var. Bu dosyaya sağ tuş ile tıklayın.
  • Sağ tuş ile tıkladığınızda üstte bulunan Yükle seçeneğini seçin. Bir kaç dosya atacaktır.
  • Atma işlemi bittiğinde Denetim Masası'na girin. Buradan fare seçeneğini bulun(Windows Vista/7 kullanıcıları sağ üstteki arama bölümüne fare yazabilirler)
  • Fare Özellikler adında bir pencere açılacaktır. Sekmelerden İşaretçiler'i seçin.
  • Düzen adı altında bulunan açılan menüden Windows 8 Metro İmleç - Özgür Görgülü'yü seçip Uygula ve Tamam ile kaydedin. Artık imleci kullanmaya başlayabilirsiniz.

windows 8 cursor, windows 8 metro cursor, metro cursor, ui cursor, windows 8 imleç, windows 8 fare, windows 8 metro fare, windows 8 metro imleç