Kategori : Yandex.Navigasyon ile Yolculuğunuz Daha Rahat Geçecek
Yandex.Navigasyon ile Yolculuğunuz Daha Rahat Geçecek
Sürücüler için en büyük korku trafik ve yanlış yol. Yandex.Navigasyon ile bu sorunlarınız tamamen ortadan kalkıyor. Dünya üzerinde ve özellikle ülkemizde yaptığı yatırımlar ile adını duyuran Yandex, yeni uygulamaları ile diğer firmalardan bir adım önde olmayı başarıyor. Yandex.Shell gibi birçok android uygulaması bulunan Yandex yeni uygulamasını da ücretsiz olarak Google Play Store üzerinden dağıtmaya başladı. Bu yeni uygulama ise şu ana kadar gördüğünüz navigasyon uygulamaları arasında büyük bir fark yaratacak gibi duruyor. Özellikleri ile bizleri kendine bağlayan bu uygulamaya bir göz atalım.
Yandex.Navigasyon ile Yolculuğunuz Daha Rahat Geçecek
Yandex.Navigasyon size yol boyunca trafiği en uygun seviyede olan yoldan götürmek için ayarlanmıştır. Anlık olarak trafik akışını takip eden uygulama, buna göre size yol tayin etmektedir. Ayrıca kapalı yollar, trafiği yoğun yollar hakkında sizi de bilgilendirir. Kısacası uygulama size tavsiye verirken siz de ona uygun şekilde yolunuza devam edebilirsiniz. Bu uygulama ile yeni yollar yeni bölgeler keşfetmeniz oldukça kolay.

Navigasyon uygulamaları arasında oldukça başarılı özellikleri bulunan Yandex.Navigasyon aynı zamanda kurumların yerlerini de sizlere sunmaktadır. Yol üstünde hangi kuruma gideceğinizi belirterek oraya en kolay ve en hızlı nasıl gidebileceğinizi öğrenebilirsiniz. Ayrıca harita otomatik olarak güncellenmekte ve bu da size zamandan kazanç sağlamaktadır. Bu ve buna benzer birçok özelliği bulunan uygulama ile trafik fobinizi yenmeniz artık mümkün.