Kategori : Youtube'dan iOS Güncellemesi
Youtube'dan iOS Güncellemesi
Popüler video izleme sitesi Youtube, bilgisayar ve mobil platformlarda liderliğini sürdürmekte. Şuanda rakipleriyle arasında uçurumlar kadar farklar var. Ama hala durmuyorlar, çalışıyorlar.

Android ve iOS için geliştirilen uygulamalar, birçok sorunu ve hatayı da beraberinde getirdi. Özellikle mobil platformundaki güncellemeleriyle hataları düzeltiyor. Kullanıcılarına en iyi deneyimi yaşatabilmek için sürekli çalışıyorlar.

Android’e geliştirilen uygulama oldukça hızlı. Sorunlar mükemmel bir şekilde giderilmiş. Hatasız değil ama kullanıcıların rahatlıkla kullanabileceği bir şekilde ayarlanmış. Android kullanıcıları bu yüzden biraz şanslı.

Ama aynı şeyleri Apple’ın mobil işletim sistemi iOS için söylememiz zor. Birçok güncelleme gelmesine rağmen stabil bir hale getirilemeyen uygulama iOS kullananlara zor anlar yaşatabiliyor. Özellikle video kalitesinin manuel değil de otomatik olarak ayarlanması en büyük sorunlardan biri. İnternet hızına bağlı olarak videonun kalitesi düşürülüyor veya arttırılıyor. Aslında düşünce güzel ama uygulamada sorunlar var.

Youtube’un son güncellemesinde bu sorun ortadan kaldırılmış. Artık video kalitesi manuel olarak ayarlanabilecek. Yalnız şöyle bir durum var; sadece wifi bağlantısında manuel ayarlama aktif. Yani 3G bağlantılarında video kalitesi otomatik olarak ayarlanacak. Ve iOS 6’da bulunan klavye kullanamaya mahkûm bırakmışlar.